Παοκ Αρησ Κ17 : Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες.

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13.

Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Paok Arhs 0 1 Hls Novasports
Paok Arhs 0 1 Hls Novasports from www.novasports.gr
Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον.

Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. 3bmj4yjg8lahbm
3bmj4yjg8lahbm from cdn.ethnos.gr
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ.

Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες.

Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Zbq1fvkihqakym
Zbq1fvkihqakym from www.sport24.gr
Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον.

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ.

Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league.

Παοκ Αρησ Κ17 : Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες.. Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν της κ17 πριν το ντέρμπι με τον παοκ. Νίκη και στο φινάλε για την κ15 εικόνες. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσει τον άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league και να τερματίσει με αέρα 13. Άρης και παοκ κοντράρονται αύριο (15:00) σε επίπεδο κ17 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της super league. Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κ17 του άρη στον βόλο για τον.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama